Online usluge

DV Fitness


Nemate vremena za odlazak u teretanu ili na grupne treninge? Htjeli bi trenirati u vrijeme kada ostali centri ne rade, tj. onda kada samo Vama odgovara? Htjeli bi trenirati u udobnosti svog doma? Onda ste na pravom putu, jer je online trening idealan za Vas!

DV FITNESS je vrsta online programa osmišljena sa ciljem poboljšanja kvalitete života svakodnevnog čovjeka. Cjelokupni proces programa funkcionira kroz 5 koraka:

 1. Prikupljanje podataka i procjena stanja; određivanje cilja
 2. Izrada plana I programa
 3. Provedba plana I programa
 4. Nadgledanje provedbe plana
 5. Provjera napretka klijenta

Nakon dogovorene suradnje, klijent dobiva upitnik koji je potrebno ispuniti kako bi što više informacija bilo dostupno za izradu plana I programa. U upitniku će osim težine, visine, dobi I sličnih podataka biti pitanja vezana uz životne navike klijenta, kvalitetu sna, raspoloženje, itd. Tokom trajanja cjelokupnog programa, klijent I trener će biti u stalnoj komunikaciji putem maila, društvenih mreža, whatsapp ili viber aplikacije.

Sam plan se može mijenjati za vrijeme trajanja programa, ovisno o mogućnostima klijenta (npr. ozlijedili ste se ili u posljednje vrijeme nemate dovoljno sna zbog određenih razloga). Sve vježbe su prilagođenje stanju i mogućnostima klijenta, te vode prema ostvarenju vašeg cilja!

DV – Make your life easier

DV Nutrition


Jeste li jeli pažljivo, bez ometanja? Jeste li uživali u svome obroku, osjetivši teksturu i okuse? Kako ste odabrali što ćete jesti? Jeste li birali hranu koja je u skladu sa vašim ciljevima, vrijednostima i prioritetima?

Ovo su jednostavna pitanja koja opisuju jednostavna, ljudska ponašanja. DV NUTRITION je program osmišljen s ciljem pomaganja ljudima da promjene svoj način razmisljanja, svoje životne i prehrambene navike.

Sam program podrazumijeva dinamičan odnos između klijenta I trenera. Putem online suradnje, klijent ispunjava razne upitnike kako bi sakupili što više informacija I krenuli sa procesom promjene. Trajna promjena dolazi samo uz stalni odabir različitih akcija. To znači da ćete stalno pred sobom dobivate određene akcije/zadatke pomoću kojih ćete stvoriti nove navike.


Kroz program DV NUTRITION naučit ćete:

 • kako posložiti svoje prioritete i planirati dan te pripremiti se za svaki sljedeći
 • regulirati prehrambene navike
 • kako odrediti dnevne potrebe za energijom (hranom)
 • kako odabrati kvalitetniju hranu
 • kako osigurati odgovarajuće hranjive nutrijente
 • kako se češće I kvalitetnije kretati
 • kako imati bolji odmor I san
 • kako stvoriti motivirajuću okolinu
 • kako regulirati emocije bez hrane

Bez promjena navika, ne možete promijeniti sebe!

DV – Make your life easier

Prijavite se na online usluge


  Ova web stranica zaštićena je s reCAPTCHA te se primjenjuju Google pravila privatnosti i uvjeti pružanja usluge.